top of page
SZANDÍVA KOZMETIKA ETIKETT !
KÉRLEK OLVASD EL
1. – IDŐPONTFOGLALÁS

Bejelentkezés online foglaló rendszeren keresztül könnyedén pár kattintással elérhető.

Ritkábban telefonon vagy üzenet formájában is (sms, messenger, instagram..) szoktatok foglalni. Munka közben a telefont nem tudom felvenni, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak .

2. – IDŐPONTRA ÉRKEZÉS

Kérlek mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, értesíts! Ha mégis késel, azt az időt a te kezelési idődből kell levenni. Az is előfordulhat, hogy hamarabb érkezel 15-20 perccel és nem tudlak beengedni, mert a kezelőben vagyok a vendéggel ilyenkor nem zavarom meg a kezelést (zárom az ajtót) , kérlek ilyenkor legyél megértő!

3. – IDŐPONT LEMONDÁSA

Sajnos sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy aznap mondja le, amikor jönnie kéne. Ez elég kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudom az üres időpontot betölteni. Természetesen bármikor bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, nem tud eljönni a foglalt időpontra. Ilyenkor kérlek, minimum 24 órával előtte jelezd, hogy nem tudsz jönni. Vannak várólistás vendégek is, ha időben jelzel, gyorsan be tudok tenni valakit helyetted. Ha nem jelzel és nem jelensz meg, ’pótdíjat’ számolok fel. A pótdíj a kezelés napján való lemondás esetén a bejelentett szolgáltatás 100%-át jelenti, lemondás nélkül is az elmaradt kezelés árának 100%-át számolom fel!!!

Természetesen, ha valaki betegség miatt, baleset egyéb…speciális helyzet miatt mond le időpontot, rá nem vonatkozik a pótdíj. Amennyiben valaki kétszer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, nem tudok újabb időpontot adni!

 

4. –BETEGSÉG ESTÉN

Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Vigyázzunk egymásra!

 

5. – GYERMEKEK

Amennyiben nem tudod megoldani, hogy vigyázzanak gyermekedre, és magaddal kell hoznod őt is, kérlek, először egyeztess velem!

HA A SZALON ETIKETTET BETARTOD NAGYON HÁLÁS LESZEK NEKED !

Szeretettel üdvözöllek!

Deli-Szilágyi Szandra

SzanDíva Kozmetika tulajdonosa

Vector Smart Ojnbject_edited.png
jugjhk.png
bottom of page