top of page
Vector Smart Ojnbject.png
jugjhk.png

ARCKEZELÉSEK

EXPERT CLEANSE PRO
TISZTÍTÓ KEZELÉSELÉSEK

Felejtse el a fájdalmas nyomkodást, ami évtizedeken át a tisztító kezelések része volt.

 

A SKEYNDOR több lépcsős, a bőr mikrobiomját ápoló és helyreállító EXPERT CLEANSE PRO sorozattal a kozmetikus szakember képes a pórusok mélyéről a faggyút a bőr felszínére vezetni, fájdalom nélkül kitisztítani és a bőr teljes faggyútermelését normalizálni. 

1 óra 30 perc 19.900 Ft

Expert Cleanse.png

AQUATHERM 

Az Aquatherm Salies de Béarn gyógyvizére épülő, elsősorban az érzékeny, rozaceás, allergiára hajlamos, gyulladásos bőr kezelésére kifejlesztett hidratáló, gyulladáscsökkentő termékcsalád. Prebiotikum tartalmának köszönhetően a bőr saját védekező képességét erősíti. 

1 óra 15 perc 25.900 Ft

Aquaterm.tif

pOWER HYALUTONIC

A Power Hyaluronic intenzív hidratáló arckezelés javítja a bőr természetes hidrodinamikáját azáltal, hogy különböző molekula tömegű hialuronsavat kombinál egy erős aquaporin  aktivátorral. A kezelés során pótoljuk a felszíni és a mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozzuk meg a ráncok kialakulását vagy a már meglévő elmélyülését.

1 óra 30 perc 28.900 Ft

Power Hyaluronic.jpg

POWER C+

Extra magas antioxidáns hatóanyagával a Power C+ kezelés nem csak felfrissíti a bőrt, de pigmentáció halványító és kollagén termelést beindító hatása is van. Az arckezelés koronája a  különleges lifting  jade gua sha  masszázs. 

1 óra 30 perc 28.900 Ft

Power C+.jpg

POWER OXIGEN

A bőr optimális működését, egészségét helyreállító kezelés akár érzékeny bőrűek, városlakók, felnőttkori aknéval, ismeretlen eredetű bőrgyulladással küzdő vendégek számára is.

1 óra 30 perc 28.900 Ft

Power Oxigen.jpg

POWER RETINOL

A retinol, mint sejtkommunikációs összetevő eredményes a bőr szinte minden esztétikai problámájának kezelésében: akné, olajos bőr, pigmentfoltok, ráncok, idő előtti öregedés, napkárosodás.  A SKEYNDOR POWER RETINOL kezelés hatékonyságát tű nélküli mezoterápiával fokozhatjuk és egy ellazító indiai fejmasszázzsal tesszük élvezetessé.

1 óra 30 perc 28.900 Ft

visualretinol.png

NEW ETERNAL

A Skeyndor megújult Eternal termékcsaládja valóban a tudomány csúcsát képviseli.

Három aktív növényi összetevő teszi még hatékonyabbá a termékcsaládot ,egyik fő hatóanyaga a goji bogyó stem cell kivonata, mely meskenchymális sejtekben gazdag, melyek exoszómákat választanak ki.

Az exoszómák azért kerültek a sztár bőrgyógyászok érdeklődésének körébe, mert ezek a sejtközti térben lévő hírvivő fehérjék képesek hatékonyan serkenteni a kollagén szintézist és így feltételei a hatékony anti-agingnek.

A második fő hatóanyaga az ázsiai gázló

.sejtfaktorokban gazdag növényi plazma ,megállítja és visszafordítja az öregedés folyamatait a dermiszben.

Végül de nem utolsó sorban svájci alma nanoliposzómás őssejtjei védik és stimulálják az őssejteket az epidermiszben és a dermiszben.

Az Eternal serkenti a regenerációt a bőr minden egyes rétegében ,visszaállítja a bőr tömörségét és visszafordítja az öregedès folyamatát.

1 óra 30 perc 39.900 Ft 

415992046_18240885508245407_8077184071887723357_n.jpg

CORRECTIVE

A CORRECTIVE kezelés értékesben alkalmazott peptid komplex, az ingerület átvitel blokkolása által ellazítja a mimikai izmokat. A hatóanyag a világújdonságot jelentő cosmetic drone hatóanyagbeviteli rendszernek köszönhetően sejt szinten hasznosul.  A bőr megújul és a  legújabb filler technológinak köszönhetően azonnal és látványosan kisimúlnak a ráncok.

1 óra 30 perc 39.900 Ft

Corrective.jpg

GLOBAL LIFT 

Egy professzionális feszesítő arckezelés olyan nőknek, akik még csak gondolkodnak valamilyen invazív műtéti beavatkozáson, de még nem érzik elérkezettnek az időt. Szeretnék azonban késleltetni a korral együtt járó bőröregedés tüneteinek megjelenését. A ProGEN-in technológiát alkalmazó intenzív feszesítő kezelés visszaállítja a bőr elvesztett rugalmasságát, csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. 

1 óra 30 perc 38.900 Ft

Global Lift.jpg

PROBIOME PEEL

A legújabb orvostechnológiai savas hámlasztó rendszer, a SKEYNDOR ProBiome Peel 5 különleges savkoktéllal nem csak az esztétikai problémák kezelését, de a bőr egészséges működését is biztosítja. 

Csak a ProBiome Peel kezelés tölti fel a bőrt vitaminokkal, mikrokollagénnel és állítja helyre annak természetes mikroflóráját -azaz a mikrobiomot- a savas hámlasztás után.

1 óra 15 perc 38.900Ft

ProBiome Peel.jpg

A DermaPeel Pro a SKEYNDOR egyedülállóan eredményes hámlasztó kezelése. Bőrmegújító kúra ráncok, pattanásos-heges- napkárosodott-foltos bőrállapotok kezelésére
A bőr minden rétegét érintő, 5 lépcsős, egymásra épülő peeling technológiát alkalmaz.

 1. Fizikai hámlasztás, mechanikai bőrradír, a legkülső, felszíni réteget távolítja el a bőrről

 2. Hidroabrázió (vízsugaras finomcsiszolás) amely megtisztítja és felfrissíti a bőrt.

 3. Gyümölcssavas peeling, kémiai hatással a bőr pH értékét csökkentve gyengíti a szaruréteg sejtjeinek kötését. Alkalmas felszíni és mélyebb rétegű hámlasztásra is.

 4. Enzimes bőrhámlasztás, amely az epidermisz sejtjei közti kohéziót gyengíti meg.

 5. Újgenerációs biológiai peeling, amely peptidek segítségével hamis sejtkötési információkat generál, így gyengítve meg az epidermisz sejtjeinek kohézióját.

A SKEYNDOR DermaPeel Pro kezelése és otthoni ápolási termékei nem okoznak extrém bőrpírt és lemezes hámlást. A hámlasztó kabinkezelést általában kúrában javasoljuk. Kezelések között 7-10 nap teljen el.

1 ÓRA 27.900 FT

DERMA PEEL PRO

derma_peel pro ALTA BL.jpg

TIMELESS PRODIGY

Bámulatos eredményeket felmutató globális öregedésgátló kezelési rituálé és termékcsalád 25 féle, igazolt hatású értékes, aktív hatóanyaggal. A legújabb genetikai kutatások eredményeit felhasználva megkomponált hatóanyag komplexet alkalmaz, mely lassítja a sejtek öregedési folyamatait.
Három szinten fejti ki hatását: javítja a sejtek életfunkcióit, aktiválja az új sejtek képződését és javítja azok minőségét.

 • 5 féle növekedési faktor

 • 50 millió damaszkuszi rózsa őssejt

 • Fehér szarvasgomba (truffle) kivonat – „a fehér gyémánt”

 • Kombucha tea

 • Proteoglikánok

 •  Jambu (acmella oleracea) kivonat

 •  C, E, B5, B7 és B9 vitaminok

 • Hyaluronsav

2 óra 54.900 Ft

787ae9ec9023a82f5aa7e4c1a64f73cb_XL.jpg

Találjuk meg a tökéletes arckezelést Számodra! 

IDŐPONT FOGLALÁS 

A szalonban a bankkártyás és az OTP szépkártyás fizetés is lehetséges!

simple pay.png
otp szépkártya kép_edited.jpg
bottom of page