top of page


DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Vector Smart Ojnbject.png
jugjhk.png
beautyprotech-kozosek_04_web.jpg

NYITÁSI BÉRLET AKCIÓ ! MINDEN 6+1-ES BÉRLETRE 15 % KEDVEZMÉNY JÁR !

Szeretnél végre egy tartós, életre szóló megoldást találni?

AKKOR SZÁMODRA A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS LEGMEGFELELŐBB KEZLÉS!

Fontos megjegyezni, hogy az EPILDREAM ONE európai gyártmányú, nem kínai - felső kategóriás dióda lézeres szőrtelenítő géppel dolgozunk!

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS MENETE

A lézeres szőrtelenítés minden esetben egy ingyenes konzultációval kezdődik, amelynek keretein belül lézer specialistánk felméri, hogy Önnek milyen szőrtelenítő eljárásra lesz szüksége. Érkezéskor egy kérdőívet fog kapni, majd specialistánk megvizsgálja az adott bőrfelületet és részletesen átbeszélik, hogy mi a további menete a kezeléseknek.

Az állapotfelmérést követően kerül sor az időpont egyeztetésre, vagy – amennyiben ezt igényli és egészségi állapota lehetővé teszi -, azonnal sor kerülhet a szőrtelenítésre is.

Ingyenes próba lehetőség: Amennyiben nincs bőrproblémája, megfelel a kritériumoknak, de még mindig bizonytalan a kezelést illetően, lehetősége van kérni egy 6cm x 6cm területre próba alkalmat. Jelentkezzen INGYENES konzultációra!

Az eredmény szinte minden esetben garantált!

Fontos tudni, hogy a Beautyprotech által forgalmazott legkorszerűbb EPILDREAM ONE APGTech orvos esztétikai dióda lézeres készülékekkel dolgozunk, amelyek képesek az összes fototípust, még az afro-amerikai bőrtípust is hatékonyan és biztonságosan kezelni. Mivel a dióda lézer a szőrszál pigment tartalmával, a melaninnal dolgozik, így sajnos az ősz szőrszálakat nem képes kezelni!

TENNIVALÓK A LÉZERS SZŐRTELNÍTÉS ELŐTT:

A kezelés előtt minimum 5 nappal TILOS az adott bőrfelületet napoztatni, vagy szoláriumozni.

Barnító krém, vagy spray használata kizárólag minimum 15 nappal a kezelés előtt megengedett.

Az első kezelés előtt minimum 3 héttel TILOS gyantáztatni, epillálni, vagy csipeszelni.  A lézeres szőrtelenítésnél a szőrszál vezetőszálként szolgál, amit ha kitépünk, hatástalan lesz a kezelés.

A kezelés előtti nap kérjük leborotválni az adott bőrfelületet. Kezelések között is kizárólag a borotválkozás megengedett.

A kezelés napján már nem ajánlott testápoló, illetve izzadásgátló használata az adott felületeken. Ha mégis szeretne dezodort használni, akkor kizárólag a lézeres kezelésekhez kifejlesztett dezodor engedélyezett. Ezt szalonunkban meg is tudja vásárolni.

Szőrbenövés esetén célszerű bőrradírt alkalmazni, vagy az erre speciálisan kifejlesztett krémet, aminek használatát lézer specialistánk elmondja.

Antibiotikum, vagy egyéb fényérzékenységet okozó gyógyszer szedése esetén nem áll módunkban elvégezni a kezelést! (Kérjük ezt minden esetben jelezzék.)

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS MENETE:

A kezeléssorozat az Ön egyéni adottságainak figyelembevételével átlagosan 6-10 alkalomból áll. Az arc lézeres szőrtelenítéséhez minimum 10 alkalom szükséges, mivel ezen a területen a legmakacsabbak a szőrszálak. A kezelések között általában 4-6-8 hét szükséges, ami függ az adott testrésztől és az alkalmak számától is.

Már az első kezelés is látványos eredményt hoz.

A kezelés során specialistánk megtisztítja a kívánt bőrfelületet, az esetleges hosszabb szőrszálakon átmegy borotvával. Ezután egy speciális ceruzával lefedi a szeplőket, anyajegyeket, ha van, leragasztja a tetoválásokat. A lézer kezelés előtt minden esetben az APGTech lézer zseléjével keni be a kezelni kívánt bőrfelületet. A lézer zselé előhűti a területet, és gyógynövény tartalma miatt nyugtatja is a bőrt.

A kezelés a 20 Hz-es gépnek köszönhetően rendkívül gyors és professzionális hűtőrendszerének köszönhetően maximálisan fájdalommentes! A folyamathoz védőszemüveget biztosítunk!!!!

Kezelés után az APG nyugtató fluidjával végezzük az utóápolást.

Hónalj kezelés után minimum 24 óráig TILOS az izzadásgátlók használata, viszont mi természetesen lekezejük az APG dezodorával!

LÉZERS SZŐRTELENÍTÉS UTÁN:
  • 5 napig tilos a napozás, illetve a szolárium használata.

  • 1 napig tilos a szauna, illetve a forró fürdőzés.

  • 5 napon át erősen javasolt az 50 faktoros fényvédőt használni, amennyiben a kezelt felület napfénynek van kitéve.

A kezelést követően néhány esetben a bőr kipirosodhat, ami 1-2 óra múlva elmúlik. A szőrszálak 1-2 hét elteltével kipotyognak.

Fontos tudni, hogy egy végigcsinát kezeléssorozat a szőr mennyíségét minimum 95%-ban végleg eltűnteti, de a maradék szőrszálak alvó fázisban vannak, amik 1-2 év múlva előbújhatnak. Ilyen esetben javasolt egy-egy fenntartó kezelés.

NYITÁSI BÉRLET AKCIÓ ! MINDEN 6+1-ES BÉRLETRE 15 % KEDVEZMÉNY JÁR !

image_123650291.JPG
bottom of page